Бундестагът разследва предполагаемото отравяне на руския опозиционер , каза пред

...
Бундестагът разследва предполагаемото отравяне на руския опозиционер , каза пред
Коментари Харесай

Бундестагът разследва случилото се с Навални

Бундестагът проверява хипотетичното отравяне на съветския опозиционер, сподели пред „ Спутник “ Клаус Ернст, началник на парламентарната комисия по стопанска система и енергетика.
Разследването се води от парламентарният орган, който следи немските специфични служби. Ернст акцентира, че тази институция не организира обществени съвещания, сходно на сходни органи в Русия, и не осведоми в детайли останалите членове на за работата си.
 Меркел скрито е посетила Навални в болничното заведение Меркел скрито е посетила Навални в болничното заведение
Германският канцлер Ангела Меркел скрито е посетила Алексей Навални, до момента в който той се е лекувал в клиниката „ Шарите “ в Берлин,...
Германия има право да стартира следствие, защото Навални е бил лекуван в клиника в Берлин, а в страната е донесена съмнителна бутилка, която може да служи като доказателство.
Според законодателя е малко евентуално основаването на взаимна група с Русия по този случай " поради сегашния политически климат в Германия ". В същото време е значимо да се употребяват " всички налични контакти и съществуващи формати " сред парламентите на двете страни, с цел да се поддържа и вероятно разшири съдействието “, сподели Ернст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР