Бум на близнаци-първолаци. Според статистиката тази година над 1000 близнаци

...
Бум на близнаци-първолаци. Според статистиката тази година над 1000 близнаци
Коментари Харесай

Бум на близнаци-първолаци през новата учебна година

Бум на близнаци-първолаци. Според статистиката тази година над 1000 близнаци са чули първия звънец. Само в столичното 119 СУ „ Акад. Михаил Арнаудов “ има четири двойки.

" Да им върви по вода ", това пожела бабата на близнаците-първолаци. Те потеглиха за своя първи образователен ден със своите родители и батко си Дамян, които към този момент е в четвърти клас.

А в препълнения с възпитаници двор, има още три двойки близнаци-първолаци. " Вижте, какъв брой доста учители има през днешния ден тук. Днес 119 СУ има 120 учители. Всеки ден те ще се грижат за вас ", сподели пред NOVA Диян Стаматов, шеф.

Раждат се един след различен, през януари 2016 година И въпреки да си наподобяват, в действителност са доста различнни.

" Той не играе футбол ", сподели Антон.

" Обичам да играя замръзванка, криеница, гоненица ", отговори Михаил.

" Те са като двама разнообразни индивида, които са се появили в един и същи миг ", уточни Йордан Гешаков, татко на Антон и Михаил.

Класната на Антон е преподавател към този момент 42 години, а това е нейният 10 випуск. В последните години Поли Деспотова регистрира взрив на близнаците в клас.

" Те са доста мощно свързани между тях, нормално сред тях се основават едни настроения и връзки по систематизиране на дилемите - аз правя това, ти вършиш това ", сподели Поли Деспотова, начален преподавател в 119 СУ.

За това и вратата на двата прилежащи класа е постоянно отворена за близнаците, които ще учат и играят в прилежащи класни стаи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР