Булка от Канада отмени сватбата поради отказа на гостите да

...
Булка от Канада отмени сватбата поради отказа на гостите да
Коментари Харесай

Това е най-подлата булка в цял свят

Булка от Канада анулира сватбата заради отхвърли на гостите да платят по 1500 $, заяви " Мирър ".

Канадка на име Сюзън възнамерявала няколко години своята сватба-мечта, с цел да " бъде Кардашиян най-малко за един ден ", както написа самата тя във Фейсбук. Заради това тя и нейният избраник дълго време отделяли пари и събирали 15 хиляди $. Въпреки това сумата изглеждала на дамата незадоволителна за организирането на празника. Сватбата на фантазиите й коствала 60 хиляди $. Поради това тя помолила всеки от гостите да й даде 1500 $, с цел да участва на церемонията.

Повечето от гостите отказали да изпълнят настояването на Сюзън и тя оповестила четири дни преди плануваната дата, че анулира сватбата. Тя съобщила още, че се е разделила с годеника си, който нарекъл безумни проектите й и предложил да бъде извършена скромна гала. Освен това, тя се скарала и със всички приятелки, които я помолили да се придържа към бюджета. Сюзън отказала да върне парите, обяснявайки, че това е отплата за нейното страдалчество.

Следващите два месеца, тя възнамерява да прекара в пътешестване из Южна Америка, като " учи своята душа и се отдалечава от токсичната силата на нейните другари и семейство, на които си мислела, че може да се довери. " Тя изтрила страницата си в обществената мрежа, с цел да не комуникира с " предадените я хора ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР