БулфотоРешението идва след разговор с министър-председателя Бойко БорисовДанаил Кирилов подаде

...
БулфотоРешението идва след разговор с министър-председателя Бойко БорисовДанаил Кирилов подаде
Коментари Харесай

Министър Данаил Кирилов подаде оставка

Булфото

Решението идва след диалог с министър-председателя Бойко Борисов

Данаил Кирилов подаде оставка като министър на правораздаването след диалог с министър-председателя Бойко Борисов.

Решението на премиера дали да одобри оставката ще бъде взето след диалози с съдружните сътрудници, се споделя в известие на Министерския съвет, съобщи Нова тв.

Очаквайте детайлности!

Вчера Кирилов написа нов абсурден пост във Facebook, макар възбраната на Борисов.

В него той назовава протестиращите  „ безумно красива паплач “ . Кирилов дава отговор на позиция на жена, която признава, че й е „ жалост за нас – тези, на които сте министър ".

По този мотив Мартин Димитров написа във Facebook: „ Когато властта е недоволна от нацията си, тази власт би трябвало неотложно да си върви ", пише offnews. 

Тези откровени жалкари не могат да проумеят, че хората имат цялостното и безусловно право да са недоволни от тях - тези нито са богове, нито пък са кой знае какъв брой кадърни, а още по-малко са незаменими. 

Нямам визия кой естествен министър си разрешава да дава отговор по този метод. Кой естествен министър по света се държи като Дани Кирилов, Деница Сачева, Красимир Каракачанов и Красен Кралев. 

Така че, хайде всички - взимайте по една празна торбичка " Billa ", прибирайте си вътре конституцията, сгънете си костюмчетата и тоалетчетата, и кой от кое място е.

Толкова пък за нищо да не ставате, не е действително ”.

Припомняме ви, че по отношение на друго писание на Кирилов, министър председателят Бойко Борисов обществено му забрани да написа в обществените мрежи. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР