БулфотоПродължават коментарите около неочакваната победа на чисто новата партия на

...
БулфотоПродължават коментарите около неочакваната победа на чисто новата партия на
Коментари Харесай

Топ новини: Как Слави превърна Кирил Петков в новия месия

Булфото

Продължават мненията към непредвидената победа на чисто новата партия на Кирил Петков и Асен Василев.

" Българинът обича месиите и няма проблем с това да ги сменя по два пъти в годината. Важното е избавител да има. ", пише Цветилена Симеонова в Топ вести.

" Още Библията ни го е споделила. И трима бяха кандидатите за почетното звание през 2021 година, само че единствено двама от тях съумяха да се преборят за него. Ако броим и Христо Иванов, който по този начин и не можа да доближи до задоволително български сърца евентуално тъй като не е учил нито Харвард, нито е пял с „ Ку-Ку Бенд “. А един „ Росенец “ избори не печели.

Само няколко месеца бяха нужни на първия избавител Слави Трифонов, с цел да разбере, че едно е да пееш „ Боят настана “ пред хиляди на националния стадион и напълно друго да застанеш пред микрофона на трибуната в Народното събрание. Ако в първия случай суверенът чака да го забавляваш, то при втория желае да го изкараш от бедността, да му осигуриш добра здравна система, да му гарантираш почтени старини и да намалиш сметките му за тока. Все такива неща. И новият избавител се провали още тук.

Основният проблем на Слави Трифонов беше, че не е изучил задоволително изкуството на компромиса. "

Продължение в
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР