БулфотоОрганите на реда веднага трябва да предприемат законови мерки да

...
БулфотоОрганите на реда веднага трябва да предприемат законови мерки да
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Полицията веднага да въдвори ред по улиците

Булфото

Органите на реда незабавно би трябвало да подхващат законови ограничения да обезпечат естествения живот освен в столицата, само че и в страната. Протестите не би трябвало да са за сметка на жителите, които работят и не са по улиците! Ако ние от ВОЛЯ изпратим 10 индивида да блокират Орлов мост, дали полицията ще ги остави там?! Постоянно получавам десетки позвънявания и известия от хора, които не са могли да отидат на работа или до болница и упорстват да реагираме. Има легален метод за осъществяване на митинг и разпоредбите би трябвало да се съблюдават от всички. Недопустимо е да се изправят едни жители против други. Това разяснява Веселин Марешки, предаде  actualno.com.

Наскоро взех решение да отида самичък измежду протестиращите в София, да видя от близко какво се случва. Друг политик не срещнах. Явно съм единственият, който може умерено да върви измежду хората без защита, без съпътстващи го лица и доста камери. Затова и те ме поздравяваха и в това време упорстваха да се постави завършек на безредиците. Пред очите ми двама протестиращи си вършиха селфи с многото блокирани коли и удовлетворени се подиграваха с цинични реплики, че са „ прецакали ”, меко казано, останалите столичани. Не държавното управление, не президента, а техните съграждани! Това ли е смисълът на митинга?! Няколко провокатори да се гаврят с милиони столичани?!

Ето поради това не одобряваме жителите на София и на други градове в страната да стават жертва на безвластие и на своеволията на няколко души! Тези, които в действителност желаят правова страна, първи дават образец за това, а не работят като извършители. Ако полицията не вземе незабавно ограничения да въдвори ред, то ние ще застанем един до друг с тези, които към този момент се самоорганизират, и ще изметем от площадите закононарушителите и провокаторите, които пречат на милионите българи да се придвижват обикновено, а пречат и на възпитаните и интелигентни хора, които желаят да стачкуват, спазвайки законите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР