Булфото, архивСвикнали сме, че агресията на пътя е главно между

...
Булфото, архивСвикнали сме, че агресията на пътя е главно между
Коментари Харесай

Колоездач заплаши полицай да им разбие главите с веригата на колелото

Булфото, списък

Свикнали сме, че експанзията на пътя е основно сред водачи на коли.

Оказва се обаче, че и феновете на здравословното напредване с колела също са много нападателни от време на време, изключително когато им се уточни, че би трябвало да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не карат по тротоари.

Колоездач преспа в ареста и бе санкциониран с 350 лв. след демонстрация на дребно безчинство в центъра на Пловдив. Мъжът нападнал словесно двама служители на реда, като даже ги заплашил с побой.

Пловдивчанинът бел спрян от двама чиновници на Охранителна полиция на Главната. Мъжът карал колело, което е в прорез с наредбата на Община Пловдив. Униформените поискали документи на мъжа и му декларирали, че ще бъде санкциониран.

Това отключило безумен яд у велосипедиста. Той почнал да наскърбява и крещи по двамата чиновници на реда, като ги заплашил с физическа разпра. Нещо повече – декларирал, че ще им разбие главите с верига.

Наложило се да бъде извикано подкрепление. Пловдивчанинът бил задържан и отведен в Четвърто районно. Там му бил формиран акт за дробно безчинство, който обаче мъжът отказал да подпише.

Ден по-късно бил изправен пред Районен съд, където магистратите му определили 350 лв. санкция. Дори пред съда, мъжът отказал да признае виновността си и отрекъл да е псувал и обиждал униформените.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР