Бул. Никола Вапцаров край кметството в Кючука осъмна в транспарант

...
Бул. Никола Вапцаров край кметството в Кючука осъмна в транспарант
Коментари Харесай

Феновете на Ботев скочиха на кмета на „Южен” и го питаха: Язов, кмет или фен?

Бул. „ Никола Вапцаров ” край кметството в Кючука осъмна в транспарант „ Язов, оставка! ”. Вероятно той е бил комплициран от почитател организацията на „ канарчетата ” „ Лудата тайфа ”, които във Facebook страницата си обясниха за какво желаят неговата оставка.
Прочетете още
Според тях Язов е абдикирал от отговорностите си като кмет на „ Южен, а вместо това цялото му внимание е ориентирано към построяването на стадион „ Локомотив ”, като той е и възложител  на поръчката.

Ето и цялата позиция на „ Лудата тайфа ”:

Добро утро, Южен! Добро утро, Пловдив!

Предвид динамичността и пристрастеностите около събитията свързани със спортните уреди в града фокусът от наболелите проблеми в Южен се измести! Районният ни кмет се изживява повече, като инспектор и контрол на построяването на стадион Локомотив, в сравнение с да извършва съзнателно отговорностите си по отношение на жителите на Кичука, Остромила, Беломорски и Коматево!

Язов, по кое време ще бъде приключена ул. “Даме Груев ” и стъпва ли ти крайници там? Бурното и безсистемно презастрояване обикновено ли е съгласно теб? Как и по кое време ще се позволи задълбочаващият се проблем с водоснабдяването? Сметоизвозването на положително равнище ли действа? Връзка Модър-Царевец по кое време? Адекватно ли е по едно и също време да се затворят съществени пътища и каква ти е оценката за породените тапи и кахъри на жителите на поверения ти регион? Отворен ли си за връзка или работиш в неофициален и всекидневен жанр - " Да, да, добре! " " Ще забележим! "?

ЯЗОВ, КМЕТ ИЛИ ФЕН?!

Отговорите ги знаем, по тази причина като твои работодатели, неприемащи целодневното ти висене на Лаута и неглижиране на проблемите в Южен те призоваваме да си вдигдаш партакешите посока задния двор на ВСИ! Там се вижда, че работиш драговолно, Борецо за равнопоставеност!
ЯЗОВ, ОСТАВКА
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР