Буквално започнахме от под нулата. След направените експертизи стана ясно,

...
Буквално започнахме от под нулата. След направените експертизи стана ясно,
Коментари Харесай

Психолог за убийците от Негован: Те са социопати!

Буквално започнахме от под нулата. След направените експертизи стана ясно, че се касае за мъж и жена на 70 години. Използвахме цялостния размер от способи и начини на полицията, с цел да заловим Пламен Шляпашки и Георги Нанков. Това съобщи в ефира на Нова телевизия старши комисар Николай Хаджиев във връзка двойното ликвидиране и откритите разчленени тела във водоема на Негован.

По думите му убитата дамата не е получила последната си пенсия, която е трябвало да вземе от пощата. Преглеждали сме неполучилите пенсиите си възрастни хора. Двамата задържани мъже са в областта на ремонтните действия. След събирането и разбора на събраните доказателства през вчерашния ден от Прокуратурата им повдигнаха обвнинения.

Хаджиев е безапелационен, че единият е почнал да споделя и да споделя за закононарушението. Другият стартира да приказва за него, откакто се убеди, че имаме солидни доказателства против него. "Не мога да кажа, че видях разкайване или страдание за жестокото закононарушение. Откраднати са украшения и дребна сума пари. След това са се прибирали няколко пъти на адреса. И двамата са имали джипове с висока проходимост. След като са изхвърлили бидоните и чувалите с човешки елементи във водоема на Негован са закарали джипа на автомивка ", изясни още проверяващият.

"Двамата арестувани се държаха безусловно обикновено до последно. Те работиха на една вила, когато ги арестувахме ", посочи проверяващият.

На въпрос дали е допустимо да има и други жертви на въпросните строителни служащи, той бе безапелационен, че да - ревизират се местата, където те са правили ремонтни действия.

Кучето не е убито, а е пуснато в региона на Околовръстното шосе в София.

"Те са престъпно проявени лица, единият е бил в пандиза и не е бил измежду примерните лишени от независимост ", съобщи още той.

Според психолога Христо Монов става дума за социопати. "Те имат трайно разминаване с обществото и с нормите му, те мислят по какъв начин да облагодетелстват себе си за сметка на другите. Това което липсва в Наказателен кодекс у нас е отдел за социопатите. Практиката демонстрира, че убийците социопати при излизане от пандиза - още веднъж убиват ", безапелационен е той. По думите му няма последователност в закононарушенията - тези, които са кокошкари, си остват такива. "Ставаш социопат, няма гени за това. Обикновенно те са имали мъчно детство ", съобщи Монов.

Монов бе безапелационен, че у нас качеството на съдебно-психологичната експертиза е доста ниско.

Бившият следовател Андрей Цветанов поздрави сътрудниците за разкриването на двойното ликвидиране, само че съобщи, че има и стотици други неразкрити. "Убийците, които съм разследвал, изпадат в някакъв стрес - поставят брадви под възглавниците, вървят по врачки, а при тези не знам дали е било по този начин, разяснява ексченгето. Тук Монов вметна, че стресът важи за хора, които не са социопати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР