Буквално за няколко секунди, представянето на Селим в сръбското реалити

...
Буквално за няколко секунди, представянето на Селим в сръбското реалити
Коментари Харесай

Хит на Fantasy Band прозвуча в сръбски музикален конкурс

Буквално за няколко секунди, представянето на Селим в сръбското реалити и музикален конкурс, приключи с шест безапелационни „ ДА “ от журито с помощта на избора му да извърши български шлагер.

Селим Селимович е на 26 години и е родом от Ниш, намиращ се в югоизточната част на Сърбия. За представянето си на музикалния конкурс „ Звезде Гранда “, младият гений избра да показа на публиката и журито песните „ Амалипе “ и българския шлагер на група „ Фантазия “ – „ ДА или НЕ “.
Фото: Z. K. Munja, D. Milošević

По-време на представянето на първата ария, журито се възмути и съобщи, че осъществяването е подправено. Въпреки това разясниха, че умее да пее с душа. Следващата готова ария от Селим бе на „ Fantasy Band “ и точно тоталният им шлагер с близо 14 милиона проявления в YouTube – „ ДА или НЕ “. Това парче върна настроението на журито и ги зарадва, по тази причина те гласоподаваха с шест безапелационни „ ДА “ за Селимович.

„ Какво се случи с първата ария, какво толкоз те затрудни? Ти изпя второто парче толкоз достоверно и тоновете бяха извънредно постоянни. Можеш да изпълняваш съвършено този жанр музика! “ – беше коментарът на една от обичаните сръбски певици и жури в предаването Мария Серифович.

„ Не бягайте от стила си! “ – съобщи сръбската фолк певица Снежана Джуришич.

„ Селим Селимович, звучиш и изглеждаш, като същинска звезда, ти си съдбоносен за това. Бих си платила да те чувам и виждам! “ – сподели Йелена Карлеуша, сравнявайки Селим с арабска звезда.

Разбира се, осъществяването на „ ДА или НЕ “ в сръбския конкурс стигна и до самите основатели на парчето – група „ Фантазия “. В своята публична страница във Facebook, Групата на народа написаха, че младият гений се е справил феноменално.

„ Ние сме повече от щастливи, че песните ни към този момент се извършват и на музикални състезания. Колкото и нескромно да звучи – това е доказателство, че музиката ни е обичана от хората по целия свят! Благодарим на Селим за избора на ария, благодарим и на Вас, другари, че превърнахте тази ария в цялостен шлагер! “ – гласи коментарът на „ Фантазия “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР