Буквално пише : Владимир Путин в щаба на Днепърската групировка

...
Буквално пише : Владимир Путин в щаба на Днепърската групировка
Коментари Харесай

Руска прапаганда е, че Путин е посетил Луганска и Херсонска области

Буквално написа: „ Владимир Путин в щаба на Днепърската формация войски в Херсонска област изслуша отчетите на командващия ВДВ генерал-полковник Михаил Теплински, командващия Днепърската формация войски генерал-полковник Олег Макаревич и други военни ръководители.. "

По-късно съветски пропагандисти разгласиха видео, което сякаш трябваше да удостовери, че Путин е в Украйна. Видеото демонстрира, че Путин е дошъл в някакъв град или село. Той излиза от колата заобиколен от защита и се среща с някой от военните.

От видеото обаче не излиза наяве къде тъкмо е Путин. Други фрагменти демонстрират съветския деспот към този момент в щаба. Зад него виси огромен банер " Група войски Днепър. Команден пункт. " Явно този банер би трябвало да убеди руснаците, че Путин е бил в Украйна, разяснява " Украинска истина "

Публикувано е и видео по какъв начин Путин слиза от хеликоптер, качва се в кола и кара през боен лагер с палатки, доста техника, хеликоптери и самолети с буквите " Z ", както и със знамето на Русия и знаме със същите букви " Z ", развяващи се във краткотрайно окупираната Луганска област. От видеото не излиза наяве къде тъкмо се намира съветският деспот.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР