Буквално броени седмици след като анонсира специалните си проекти Legacy

...
Буквално броени седмици след като анонсира специалните си проекти Legacy
Коментари Харесай

ABT извади RS 7 с 1000 конски сили

Буквално броени седмици откакто анонсира специфичните си планове Legacy Edition на и , експертът в региона на доработката на артикули от портфолиото на Volkswagen Group- ABT Sportsline, анонсира спомагателен пакет за така и така впечатляващите си коли.

Новият пакет се назовава IWI (Indirect Water/Ethanol-Injection) и е в положение да усили оптималните мощ и въртящ миг осезаемо до внушителните 1000 конски сили и 1150 Нм.

Допълнителната инжекционна система, която употребява етанол, се задейства посредством натискането и задържането на тематичния за Audi RS бутон в продължение на секунда, като изискване тук е лидерът да е избрал авансово един от двата налични RS режима на пътно държание. След като и двете условия са налични, водачът може да разчита на новата мощ единствено с натискането на педала на газта.



В спомагателния IWI пакет, с изключение на инжекционната система, са включени спомагателен контейнер с съдържимост от 15 литра, коите съгласно ABT са задоволителни за към 3000 километра, специфична доработка на турбодвигателя, нова изпускателна система, спомагателни маслени радиатори и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР