Bugatti произвежда супер спортни автомобили с 16-цилиндрови двигатели. Луксозният производител също прредлага

...
Bugatti произвежда супер спортни автомобили
с 16-цилиндрови двигатели. Луксозният
производител също прредлага
Коментари Харесай

Bugatti създаде четири нови часовника tourbillon на цени от 260 до 500 хиляди евро! - видео

Bugatti създава супер спортни автомобили с 16-цилиндрови мотори. Луксозният производител също прредлага и часовници от април 2020 година - несъмнено с технология tourbillon. Четири нови модела на марката "Jacob & Co x Bugatti Chiron Tourbillon " сега излизат на пазара в лимитирани издания.

И четирите версии имат механизъм, съставен от 578 обособени елементи, които съчетават дизайна на мотора на колата и часовника. Под сапфирения кристал има миниатюрен двигателен блок, който е моделиран като именития 8,0-литров двигател W16 и може да се задейства с натискане на бутон. Часовникът се задвижва от “летящ ” tourbillon, който е наклонен с 30 градуса. Клиентът може да избира сред разнообразни материали - от титан и розово злато до злато с диаманти.

Ценоразписът стартира от 260 000 евро, има версии и за над 500 000 евро. За тази сума вече може да се купят най-добрите луксозни коли, само че в никакъв случай не и Bugatti. Болидите от Елзас костват по няколко милиона евро. Според съобщенията само притежателите на автомобил Bugatti имат опция да се снабдят с копие от ограниченото издание на часовника.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР