Bugatti приключи производството на стандартния“ Chiron, а последният екземпляр, персонализиран

...
Bugatti приключи производството на стандартния“ Chiron, а последният екземпляр, персонализиран
Коментари Харесай

Bugatti произведе последния стандартен Chiron

Bugatti завърши производството на „ общоприетия “ Chiron, а последният образец, персонализиран посредством програмата Sur Mesure за канадски клиент, се откроява като модернизиран и евентуално доста скъп модел през идващите години. Основният цвят, наименуван Nocturne, е изтънчено черно, допълнено от забележителни медни акценти.

 Bugatti създаде последния „ общоприет “ Chiron - 2

Медните детайли са приложени в разнообразни елементи на хиперавтомобила, в това число предния похлупак, отличителната С-линия и централната перка, преминаваща над капака на мотора. За да приключи контраста, Chiron е оборудван с черни джанти с медни акценти и даже емблемите и съставените елементи на мотора показват този характерен цвят. Макар Bugatti да не са разгласили фотоси на интериора, допуска се, че тематиката се разгръща и в салона на автомобила.

 Bugatti създаде последния „ общоприет “ Chiron - 3

Представен през 2016 година като правоприемник на Veyron, Chiron беше стеснен до индустриална серия от 500 бройки. Тази цифра обгръща разнообразни версии на Chiron, като Chiron Sport, Pur Sport и Super Sport. Точният брой на създадените бройки за общоприетия Chiron остава неразкрит.

Под капака общоприетият Chiron се задвижва от внушителния 8,0-литров мотор W16 с четири турбокомпресора на Bugatti, който генерира впечатляващите 1500 конски сили и 1180 Нм въртящ миг. Свързан със седемстепенна автоматизирана трансмисия с двоен съединител, хиперавтомобилът форсира от 0 до 100 км/ч за 2,4 секунди, доближава 200 км/ч за 6,5 секунди и доближава 300 км/ч единствено за 13,6 секунди.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР