БТВ Заспиващ на волана шофьор на автобус на няколко пъти е

...
БТВ
Заспиващ на волана шофьор на автобус на няколко пъти е
Коментари Харесай

Кошмарно пътуване: Шофьор на автобус заспивал на волана, пътниците едва го свестявали

 БТВ Заспиващ на кормилото водач на рейс на няколко пъти е заплашил живота на повече от 30 пасажери, алармират жители в обществените мрежи. От боязън да не катастрофират някои от пътуващите са слезли по средата на пътя. Автобусната компания ревизира случая и е подготвена да върне парите на пасажерите.

Автобусът  е пътувал от " Слънчев бряг “ до София. Шофьорът Васко Стоянов на няколко пъти заспивал на кормилото, описват пасажери. Един от пътуващите е седнал до него, с цел да го подържа безсънен с диалози. 

" Почна да заспива и потегли да се движи към мантинелата. Една жена на първата седалка изпищя, казвайки “ " Ало, водача, какво правиш?! “. Накарахме го съвсем принудително, дето се вика, да спрем една изключителна отмора, купихме му ободряваща напитка, да се наплиска, и оттова насетне взех нещата в свои ръце, сядайки до него компактно. След разклона за Пловдив почнах да го докосвам, да го ощипвам по ръката и по всякакъв начин да му приказвам на някакви тематики, които биха му били забавни “, споделя пасажер в злощастния рейс.

В дъждовната вечер се налагало пасажерите да бършат стъклото на рейса, което се запотявало. Някои предложили да сменят водача на кормилото. Той отказал.

" Каза, че сутринта е тръгнал в 5:45 ч. от " Слънчев бряг “ към София, значи 1 ч. е там. Нали се сещате до момента в който паркира рейса, до момента в който си вземе душ, до момента в който легне и успее да заспи, ще му се съберат някакви 2-3 часа. В 5:00 ч. той би трябвало да поеме противоположния курс. Някак си успяхме, само че повярвайте ми беше доста тежко “, споделя очевидецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР