бТВ Жената на бившия синоптик на bTV Емо Чолаков Красимира бе

...
бТВ
Жената на бившия синоптик на bTV Емо Чолаков Красимира бе
Коментари Харесай

Огромна трагедия сполетя Емо Чолаков, жена му почина едва на 39!

 бТВ Жената на някогашния синоптик на bTV Емо Чолаков Красимира бе заровена през вчерашния ден в родния град на двамата Гоце Делчев. Ден преди този момент тя е умряла в София след дълга и изтощителна борба с рака. Красимира бе едвам на 39 години, ридаят близки до фамилията. Именно поради заболяването на жена си, Чолаков напусна bTV, а не в търсене на по-голяма заплата, както множеството медии писаха.

Лечението на онкологичното заболяване изисквало цялото внимание на фамилията и по тази причина Емо прекарвал всяка свободна минута с Красимира, описаха негови близки. Заетостта му в малкия екран нямала да му разреши да бъде компактно де нея и по тази причина Емо без съмнение напуснал медията. Въпреки огромната загуба той ще снима новото риалити предаване, което ще тръгне по Нова телевизия. Както към този момент стана ясно, някогашният синоптик става водещ на " Един за различен ".

10 двойки ще заложат на мощната връзка между тях, с цел да потвърдят, че когато са дружно са непобедими. Колко добре се познават и дали ще се трансформират връзките им, феновете ще проследят от 22 февруари. Снимките стартират след седмица и Чолаков ще бъде пред камерата, написа " Хотнюз ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР