бТВ Едно от знаковите лица на БНТ, красивата червенокоса Радина Червенова,

...
бТВ
Едно от знаковите лица на БНТ, красивата червенокоса Радина Червенова,
Коментари Харесай

Едва ли ще я познаете! Култова тв водеща се появи неузнаваема в ефир

 бТВ Едно от знаковите лица на Българска национална телевизия, красивата червенокоса Радина Червенова, претърпя тежък интервал в последните години. Премина през тежка борба с рака, а по-късно се раздели и с дългогодишния си сателит в живота - Коко Каменаров.

Сега обаче компликациите са зад тила ѝ и Радина се завърна на екран за наслада на многочислените си фенове.Обичаната тв водеща към този момент е част от екипа на " Преди обед ", а още с първата й поява заваляха похвали за метода, по който наподобява - подмладена, освежена и с нова къса прическа, с която размени емблематичната дълга алена коса.

Оказа се, че обратно на упованията, че евентуално има доста високо самочувствие, тв легендата в действителност е много земен човек и сигурно не се плаши от работа. Никога не е допускала и да се възгордее, нито пък се е имала за звезда, както сигурно доста от сътрудниците й.

" Мнозина си мислят, че не се занимавам с битовизми. Но вкъщи върша кюфтета и баница и други неща ", сподели водещата в изявление за " 120 минути ".

Чаровната (вече) русокоска си има своя графа в " Преди обед " - " Опасни връзки ", като към този момент й се получава доста добре, написа Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР