bTV Човек трябва да търси вдъхновение във всичко, а най-хубавото нещо

...
bTV
Човек трябва да търси вдъхновение във всичко, а най-хубавото нещо
Коментари Харесай

Камен Донев: Българите сме облегнати със семките в ръка, плюейки тоя и оня

bTV Човек би трябвало да търси ентусиазъм във всичко, а най-хубавото нещо е да работиш в тим, който гледа към една цел. Това разяснява в ефира на bTV емблематичният български артист Камен Донев. Според него, обаче, доминират хората " с неприятно гледащи лица ".

" Сега върлува един всеобщ мързел. Всяко нещо, което не се случи незабавно и което не става елементарно е " по-нататък ", " това нищо не коства ", " какви са тия, тия нищо не вършат " … Чакай малко! Ти какво правиш, ти какво сътвори на тази земя, с изключение на да си купиш къща, кола и да наприказваш куп нелепости? ", запита Донев.

По думите му това е и повода ние като народ да сме " там, на парапета, облегнати със семките в ръка, плюейки тоя и оня ", до момента в който други на Балканите се развиват.

" Искам да имам вяра и имам вяра, че нещата могат да стават все по-добри и апелирам никой да не ми пречи, тъй като ще му се случи доста неприятна преживелица! ", предизвести къде на смешка, къде съществено артистът.

Той готви нов театър, като разказа какво няма да бъде: " Следващият ми театър ще е в основата на Ниагарския водопад. С Федерер ще създадем една доста дълга сесия, в която до момента в който единият удря топчето, другият се движи дружно с топчето и изписва върху него хайку стих. Това ще продължи 14 часа ".

Бащата на Камен Донев е основател и е бил началник на фолклорен състав в Русе. Актьорът споделя, че танците са го научили на дисциплинираност и на организация. Той сподели, че за танцът може да учиш цялостен живот и да го преоткриваш безспирно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР