bTV Чешката компания ЧЕЗ започва проучване на възможностите за българско държавно

...
bTV
Чешката компания ЧЕЗ започва проучване на възможностите за българско държавно
Коментари Харесай

Горещи новини от Прага за ЧЕЗ

bTV Чешката компания ЧЕЗ стартира изследване на опциите за българско държавно присъединяване в договорката. Това заяви преди минути представителят на ЧЕЗ Алице Хоракова.

По думите ѝ в края на март или началото на април ще има нови срещи с представителите на " Инерком ". Тогава юристите на чешката компания ще показват вероятните разновидности, върху които по-късно би могло да се договаря. През това време продължава да тече процедурата по към този момент подписания контракт с " Инерком ".

" Въпреки че българското държавно управление не прояви интерес за влизане в процеса по продажбата, който протичаше през миналата година, ЧЕЗ ще прегледа настояването, показано от нашия бизнес сътрудник, и ще проучи  опциите ", се споделя в известие на компанията.

" С оглед на рестриктивните мерки, наложени от към този момент подписания контракт сред двете компании, ЧЕЗ и " Инерком " взеха решение да изготвят сложен разбор на всички разновидности и вероятни последици от евентуалното влизане на българската страна в процеса. След няколко седмици договарянията ще продължат ", означават от ЧЕЗ.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР