бТВ завежда дела срещу собственика на Efbet и дългогодишен партньор

...
бТВ завежда дела срещу собственика на Efbet и дългогодишен партньор
Коментари Харесай

bTV съди Цветомир Найденов и Блиц - slava.bg

бТВ завежда каузи против притежателя на Efbet и дълготраен сътрудник на Васил Божков в "Еврофутбол " Цветомир Найденов, както и против осведомителния уебсайт Блиц, поради внушения за непосредственост с Васил Божков, оповестява Клуб Z.

Причината е, че "ответниците са създали и популяризирали оскърбителен изказвания, които повреждат положителното име и комерсиална стойност на журналистическата работа и интелектуален артикул на бТВ, обясниха от малкия екран

Това е първият иск на компанията, който ще бъде последван и от други, споделиха още от Би Ти Ви Медия груп. За това предизвести и основният изпълнителен шеф на компанията Флориан Скала в изявление пред 24 часа на 1 юни: "Както стана ясно от позиция на компанията, тези изказвания (че Божков го е водил в Куршевел - б.а.) са безусловно погрешни. Ще предприемем съответните правни стъпки против тях. "

От 15 май насам репутацията ни като източник на самостоятелна публицистика e обект на целенасочена офанзива посредством серия от оповестени погрешни изказвания, свързани с управлението на Би Ти Ви и професионалните правила на работа на публицистичния екип ", по този начин от медийната компания обясниха повода за правосъдните искове, които следва да бъдат подадени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР