BTV спира турските сериали от началото на следващата година, каза

...
BTV спира турските сериали от началото на следващата година, каза
Коментари Харесай

Би Ти Ви спира турските сериали от идната година

BTV стопира турските сериали от началото на идната година, сподели Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на „ Би Ти Ви медия груп “ по време на събитието Light Up Your Spirit, с което през вчерашния ден медията означи началото на своя нов ефирен сезон, осведоми Българска телеграфна агенция.

Турските сериали към този момент няма да бъдат предавани в праймтайма на малкия екран, като акцент в този часови диапазон ще бъдат български продукции, уточни Бартолайт.

„ Продължаваме да сътворяваме съвременна мултимедийна среда за развлечение, която се грижи за младата и градска аудитория, само че по този начин също и за необятната телевизионна публика в страната. Нашите развлекателни стратегии и риалити формати, наедно с новините и настоящите излъчвания, остават неизменима част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 година обещаваме още повече разнообразно наличие в цялото ни телевизионно и цифрово портфолио “, разяснява още той.

На събитието за старта на новия сезон участваха публицисти, медийни специалисти, сътрудници на медийната група и други

„ С началото на есен 2023 година приготвяме феновете да чакат и непредвиденото, с привкус на доста изненади. Не единствено софтуерните нововъведения ще се откроят през тази есен, само че също по този начин силата и посланията за цветен и витален градски живот, отразен през призмата на света на „ Би Ти Ви медия груп “, добави Велимира Петрова, шеф „ Продажби “ в групата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР