bTV Media Group разширява портфолиото си от качествено дигитално съдържание,

...
bTV Media Group разширява портфолиото си от качествено дигитално съдържание,
Коментари Харесай

Кариерната платформа България те иска със собствена секция в новинарския сайт на bTV

bTV Media Group уголемява портфолиото си от качествено цифрово наличие, като прибавя нова секция към новинарския си уебсайт btvnovnite.bg. Тя носи името „ България те желае “ и е основана на новаторската онлайн платформа за кариера и живот -

Новата секция дава опция на потребителите на btvnovnite.bg първи да научават за кариерните благоприятни условия у нас и предлага бърз достъп до електронен калкулатор за съпоставяне на стандарта, изискванията и метода на живот в региона на бъдещата им месторабота. На едно място ще предложим любопитни данни и обстоятелства за обособените райони на страната, изявленията с потребни препоръки, автентично видео наличие за градове и компании, както и публикации с разнообразни истории на триумфа тук, в България.

Платформата „ Bulgaria Wants You “ е насочена както към българите, които живеят в чужбина, по този начин и към тези, които виждат капацитет в кариерна и персонална смяна тук, в България, за да бъде мост сред хората и виновните работодатели у нас. Основатели на самодейността са телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, а планът е естествено продължение на тяхната персонална идея и житейска задача - битката с демографската рецесия.

Потребителите на btvnovinite.bg ще виждат в действително време топ 5 на най-новите и настоящи разгласи и ще имат бърз достъп до един от най-любопитните принадлежности на платформата - калкулатора за сравняване на стандарта на живот, който може да дефинира на какъв брой биха се равнявали актуалните разноски за един човек в разнообразни точки на света по отношение на стандарта на живот във всеки регионален град в България.

„ Пандемията промени метода, по който работим, само че и метода, по който търсим работа. Както постоянно се случва, за мнозина рецесията се оказва и опция – да създадат смяна в живота си, да се върнат в родния град и то без чувството, че вършат компромис с кариерата си. Разширяването на портфолиото на btvnovinite.bg с онлайн платформата „ България те желае “ има за цел да отговори на потребностите на консуматори за повече информация на все по-актуалната тематика за развиването на бизнеса и човешкия капитал и е насочена точно към динамичните хора, които желаят да се осъществят у нас “, разяснява Явор Николов, основен редактор на btvnovinite.bg.

Сред преимуществата на секцията „ България те желае “ “ е и богатото видео наличие, публикациите с експертни препоръки на експерти в региона на човешките запаси и недвижимите парцели, мотивационните лектори, както и блиц интервютата с топ мениджъри и бизнесмени, настоящите мнения на седмицата и вдъхновяващите истории за съумели българи.

bTV Media Group е главен медиен сътрудник на самодейността Bulgaria Wants You от самото й основаване през юли 2020 година Оттогава платформите на bTV дадоха естрада на десетки истории на триумфа и вдъхновяващи житейски образци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР