bTV Media Group излезе с позиция за отразяването на предизборната

...
bTV Media Group излезе с позиция за отразяването на предизборната
Коментари Харесай

bTV: Намесата от преки или косвени играчи в предизборната кампания няма да се толерира |

bTV Media Group излезе с позиция за отразяването на предизборната акция за парламентарните избори.

Намесата от директни или косвени играчи в предизборната акция няма да се толерира и ще се смята за дезинформация, написа в нея.

Позицията е подписана от основния изпълнителен шеф на " съдебномедицинска експертиза България " Любош Йетмар и от основния изпълнителен шеф на bTV Media Group Мартин Швехлак и е във връзка на " скорошните изказвания по отношение на публицистичните решения на bTV, свързани с идните парламентарни избори ".

Ето какво още се споделя в изказването:

bTV се гордее, че е измежду най-надеждните източници на вести в България. Ние одобряваме това самопризнание отговорно и ще продължаваме да се борим за доверието и признанието на българските фенове в дълготраен проект.

Отчитаме мощната роля, която медиите играят за построяването на истории и отправянето на послания на политическите партии и претендентите по време на дейната предизборна акция. Единствената роля на bTV е да дава обстоятелствата по справедлив, безпристрастен и плуралистичен метод, тъй че феновете да имат опция да създадат свои лични изводи. За да получи тези обстоятелства, bTV ще продължава да взема независимо своите редакторски решения в новините и настоящите си излъчвания и ще се опълчва на всяка форма на въздействие или операция от трети страни. Намесата от директни или косвени играчи в предизборната акция няма да се толерира и ще се смята за дезинформация.

bTV е национална, частна и самостоятелна телевизия. Нашата работа не е да сътворяваме вести, а да ги отразяваме.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР