БСП защити държавния глава от нападките, последвали отчета на Румен

...
БСП защити държавния глава от нападките, последвали отчета на Румен
Коментари Харесай

Нинова защити президента Радев от интриги

Българска социалистическа партия отбрани президента от нападките , последвали доклада на Румен Радев за втората година от мандата му .

" Чухме всевъзможни отзиви, оценки и някои са на ръба на интригата ", сподели водачът на социалистите Корнелия Нинова във връзка мненията. Последователен, изчерпателен и перспективен е интервалът от президентския мандат на Румен Радев, оцени Нинова.

Не за пръв път президентът споделя, че би подкрепил нов политически план , това е негово решение, разяснява Нинова. Според нея част от интригата в политическия живот е основаването на несъгласия и дали Румен Радев ще основава своя партия или не .

В Българска социалистическа партия установяват, че изпълнителната власт упражнява въздействие над прокуратурата и по този начин в тази ситуация против Елена Йончева работят дружно.

Нинова акцентира думите на президента, че авторитаризмът се завръща . Радев не е трансформирал кардиналната си позиция към сериозните проблеми на държавността в България, съгласно водача на Българска социалистическа партия.
Война обаче на президентската институция с изпълнителната и законодателната власт няма, безапелационна беше Нинова.
 Караянчева: Радев звучи като президент на вражеска страна
Караянчева: Радев звучи като президент на вражеска страна

 С речта си Радев очернил България, шокирана Караянчева

Социалистите поддържат парламентарната република като форма на ръководство . Когато леви и десни седнат дружно на масата на властта, остават хората на улицата против политическата система. Програмно държавно управление , в което всички парламентарно показани партии да разпределят властта, е недопустимо. (Идеята за такова програмно или експретно държавно управление стана настояща от речта на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган , бел.ред.)

Радев е изразявал мощни позиции и ги е превръщал в дейности с наложените вета, оцениха още социалистите.

Радев не се е задоволил единствено да подлага на критика, само че и е давал решения. Затова и Съветът, който желае да построи, е част от вероятностите пред него, означи Корнелия Нинова.

Припомняме, през вчерашния ден след речта на президента Румен Радев коментар направи вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов, който дефинира думите на президента като война на институциите . Подобно изявление направи през днешния ден и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Премиерът Борисов разяснява индиректно рецензиите на президента, най-вече по тематиката за избора на изтребител за българската войска.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР