БСП внася сигнал до главния прокурор. Червените сезират Цацаров заради

...
БСП внася сигнал до главния прокурор. Червените сезират Цацаров заради
Коментари Харесай

Социалистите искат и Цацаров да пита Борисов кои са наркотрафикантите в НС

БСП внася сигнал до основния прокурор. Червените сезират Цацаров поради изказването на премиера Бойко Борисов, че в Народното събрание има хора, забъркани в наркотрафик и пазаруване на гласове.

За Българска социалистическа партия било неприемливо в законодателния орган да има такива хора.

Левицата упорства и за разпит на министър-председателя. Ред е на основния прокурор, акцентира Филип Попов.

Главна прокуратура трябвало да реши какви дейности да предприеме, нищо че Сотир Цацаров едно изясни, че Борисов е направил политически изявления.

Недопустимо е в българския парламент да има хора, които да се занимават с наркотрафик и които купуват гласове, уточни и Георги Свиленски. Червените щели да продължат с опозиционните си дейности, такива, каквито преценяват.

Припомняме, че преди десетина дни се развихри скандал сред двете съществени политически сили Българска социалистическа партия и ГЕРБ във връзка имитация на премиера Борисов за наркотрафикантите и търговци на гласове на пандизчии, които са в националното заседание.

Въпреки че Борисов не уточни имена, по-късно негови съпартийци припомниха случаите с Манол Генов, народен представител от Българска социалистическа партия, и сътрудника му Георги Стоилов.

След като социалистите направиха опит, само че не съумяха да извикат премиера Бойко Борисов на пояснение в пленарна зала, напрежението се трансферира сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и към този момент някогашния ръководител на Народното събрание Димитър Главчев.
С претекст за сдобряване на главните парламентарни политически сили пред ръководителя на Екологичен потенциал Антонио Таяни Главчев хвърли оставката си. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР