В последните три години България се превърна в слаба държава

...
В последните три години България се превърна в слаба държава
Коментари Харесай

Рая Назарян: Убедителната победа на ГЕРБ-СДС ще сложи край на политическата криза

В последните три години България се трансформира в слаба страна

В последните три години България се трансформира в слаба страна с  нестабилни държавни управления и разграничено общество. Убедителната победа на ГЕРБ-СДС на изборите на 9 юни ще постави завършек на политическата рецесия. Ние сме екип и ще работим за безапелационна преднина– без значение коя партия ще бъде втора. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР Рая Назарян по време на регистрацията.

Тя акцентира, че политиците би трябвало да си правят работа в името на сигурността и стабилността на страна. „ Хората са нашият главен приоритет. Българските жители ни познават, имат потребност от нас и ние ще продължим да бъдем покрай тях “, сподели Назарян.

По време на регистрацията стана ясно, че в София ГЕРБ залага на политици с опит и на млади специалисти в разнообразни сфери. Заедно с Рая Назарян бяха координаторите на ГЕРБ в регионите „ Оборище “ и „ Възраждане “ Маргарита Александрова и Станислав Петрунов, както и младите претенденти за народни представители – първенецът по битка Даниел Александров и опитният правист Тервел Георгиев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР