БСП-Варна ще се включи в протеста на рибари, хотелиери, екоорганизации

...
БСП-Варна ще се включи в протеста на рибари, хотелиери, екоорганизации
Коментари Харесай

Днес от 9:30 ч. пред хотел „Рослин Димят“ във Варна протест на рибари, хотелиери, екоорганизации и варненци против изграждането на перки в морето

БСП-Варна ще се включи в митинга на риболовци, хотелиери, екоорганизации и варненци срещу построяването на перки в морето

Отново показваме безапелационната си позиция, че сме срещу приемането на лобистки закон, който вносителите му (ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС) замаскирано се пробват още веднъж да „ вкарат “ посредством кръгли маси и полемики, пробвайки се да преобърнат публичното мнение.

Припомняме, че по предложение на Димитър Чутурков, общински консултант от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, ОбС-Варна на свое съвещание взе решение за поддръжка на локалния бизнес в битката против построяването на вятърни електроцентрали в акваторията на Черно море.  Затова ни изненадва и обстоятелството, че персонално кмета на Варна, Благомир Коцев, ще открие нарочна среща по тематиката, проведена от Центъра за проучване на демокрацията на следващия ден.

Протестът ще се организира на 18.03.24 г.(понеделник) от 9:30 ч. пред хотел „ Рослин Димят “, където е мястото на полемиката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР