БСП следва да изпълни мандата в съответствие с Конституцията и

...
БСП следва да изпълни мандата в съответствие с Конституцията и
Коментари Харесай

Радев: БСП следва да изпълни мандата в съответствие с Конституцията и тълкувателното решение на КС

БСП следва да извърши мандата в сходство с Конституцията и тълкувателното решение на Конституционния съд. Това бе късият коментар на президента Румен Радев в отговор на въпрос на публицисти дали се върви към нови избори, съобщи Новини.бг.

Припомняме, че през вчерашния ден изтече запис от съвещание на парламентарната група на " Демократична България ", в която Христо Иванов дава доклад за стадия на договарянията за сформиране на кабинет. На него съпредседателят на Демократична България също по този начин подлага на критика държанието на Има Такъв Народ, както и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на отношението ѝ към партията на Слави.

Записът провокира моментална реакция у шоумена - той съобщи, че Има Такъв Народ няма да взе участие в " държавно управление на лицемерието " и по този начин договарянията удариха задънена улица.

Държавният глава взе участие във възпоменателното поклонение във връзка 80 години от разстрела на огромния български стихотворец Никола Вапцаров на Мемориала " Гарнизонно стрелбище " в столицата.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР