БСП ще представи визия за България на голямо национално съвещание.

...
БСП ще представи визия за България на голямо национално съвещание.
Коментари Харесай

БСП представя визия за България на национално съвещание


Българска социалистическа партия ще показа визия за България на огромно национално заседание. В него ще вземат участие общинските и регионалните ръководители на партията, кметове, общински съветници, депутати и членовете на Националния съвет на левицата. Това разгласи на днешното съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия ръководителят на партията Корнелия Нинова. Дата на форума ще бъде избрана от Изпълнителното бюро и се чака да е през май.

В края на април следва посещаване на делегация на ПЕС в София, с която ще бъдат разисквани леви политики. В началото на април е планувано посещаване на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Черна гора и Албания, където тя ще се срещне с водачите на партии от политическото семейство. За 16 май, в София, е планувана среща на министър председателите, комисарите и ръководителите на леви партии от Европа.

Продължават и изнесените съвещания на ИБ на Българска социалистическа партия в страната. Следващото е планувано за 27 март в Пазарджик, където ще бъдат разисквани локални проблеми и политики и организационни въпроси. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР