БСП ще помага на прокуратурата да установи има ли нарушения

...
БСП ще помага на прокуратурата да установи има ли нарушения
Коментари Харесай

БСП ще помага на прокуратурата за Батак

БСП ще оказва помощ на прокуратурата да откри има ли нарушавания в дейностите на кмета на Батак Петър Паунов. Това стана ясно от думите на социалиста Антон Кутев в Народното събрание. По думите му има способени органи, които да открият дали има корупция.
Стана ясно още, че алените нямало какво повече да създадат, заяви Нюз. бг. Не можело обаче ей по този начин да се хвърлят обвинявания против един човек. Окръжната прокуратура в Пазарджик внесе в съда обвинителен акт по отношение на кмета на Батак Петър Паунов за това, че в качеството си на кмет е продал държавен парцел.

Вчера ГЕРБ желаеха оставката на Петър Паунов. По-рано през днешния ден аленият народен представител Александр Симов съобщи, че Паунов е напуснал редиците на Българска социалистическа партия през 2015 година. Поради тази причина Българска социалистическа партия няма по какъв начин да наложи глоба на кмета на Батак. " Нашата позиция си остава кардинална и е декларирана след драмата " Кумгейт ", съобщи още Симов и добави, че Паунов би трябвало да понесе своята отговорност, когато изнесените данни бъдат потвърдени.

Кутев акцентира, че поради подметнати обвинявания в първия мандат на ГЕРБ с вътрешен министър Цветан Цветанов страната беше наказана и напомни случая с варненския социалист Борислав Гуцанов. Кутев посочи, че не можело да се прави паралел сред " Кумгейт " и " Батакгейт ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР