БСП ще излъчи своята номинация за кмет за София през

...
БСП ще излъчи своята номинация за кмет за София през
Коментари Харесай

Нинова прати Свиленски да плюе колеги в ефир: Възмутително е! Сещате се само преди избори

БСП ще излъчи своята номинация за кмет за София през септември, съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът Георги Свиленски.
Той уточни, че синдикалистът Ваня Григорова е единствено една от 12-те кандидатури и още е рано да се приказва за одобрен претендент.
„ Процедурата по желание е на градска конференция на 2 септември, а в средата на септември Националният съвет на партията би трябвало да утвърди препоръчаните претенденти “.
Общинско опазване на здравето, общински детски градини, обучение и транспарантно систематизиране на средствата на Столична община към комерсиалните сдружения – това са част от целите на Българска социалистическа партия за ръководството на София.
„ В локалната политика може да се разграничи тъкмо лявата политика, която е с грижа за хората и другата, която е развъдник на корупция, моделът, който ние се опитваме 30 години да го покажем на столичани да го спрем “, сподели Георги Свиленски
Според Свиленски в оставащите два месеца до изборите ще си приказваме основно за събарянето на Паметника на руската войска, тъй като десните партии нямат друга идея или оферти към софиянци.
Социалистът уточни политиците „ се сещат да събарят паметника “, когато идват избори и осъди похищенията над монумента.
„ Най-възмутителното е, че след тези вандалски прояви политическите партии останаха безмълвни. Всички, в това число кмета на Столична община, упрекнаха девойките (от палатковия лагер пред паметника – б.р.), че стояли след 22 ч. на противозаконен митинг. За тези с боксовете и димките нищо не се сподели.
Георги Свиленски счита, че някой преднамерено е подстрекал агитката, която хвърли димки и счупи плочата на паметника предходната седмица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР