БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление. Заради поведението

...
БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление. Заради поведението
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление

БСП ще бъде последна политическа мощ, за жалост. Заради държанието на Българска социалистическа партия " Възраждане " ще е втора или трета партия в Народното събрание ". Тази прогноза направи в изявление за предаването " Тази заран " по bTV социалистът Кирил Добрев.
 
В края на предходната година той беше изключен от партията, само че съдът разгласи отстраняването му за нелегално и Добрев още веднъж е член на Българска социалистическа партия.
Според него " Демократична България " няма да влезе в идващия парламент, тъй като множеството десни хора ще гласоподават за " Продължаваме промяната ".
 
По думите на Добрев спорът сред водача на социалистите Корнелия Нинова се дължи на персонални връзки и е поради Калоян Методиев. От него спорът се придвижи върху Българска социалистическа партия, счита социалистът.
 
Вероятно има и ревнивост, че левите хора харесват повече Радев, в сравнение с Нинова, добави той. Относно спрените доставки на газ от " Газпром " Кирил Добрев счита, че България е била употребена като опитно зайче.
 
" След нас всички подписаха контракт за заплащане в рубли. Преди нас вършиха опити ", разяснява представителят на Българска социалистическа партия.
По негово мнение служебният кабинет се държи в действителност национално отговорно – работи за действителна диверсификация на доставките на газ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР