БСП се завръща в местната власт. Това обяви заяви председателят

...
БСП се завръща в местната власт. Това обяви заяви председателят
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Крепости на ГЕРБ се пропукаха


Българска социалистическа партия се завръща в локалната власт. Това разгласи съобщи ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Кирил Добрев за предварителните резултати от първия тур на локалните избори. Имаме съвсем двойно по-голяма поддръжка за партията от 2015 , акцентира той. Добрев разясни, че въпреки всичко резултатите са краткотрайни.

Червените са удовлетворени, че левицата е на балотаж . В 15 области са на балотаж, а на някои са първа политическа мощ. Знакови замъци на ГЕРБ се пропукаха , регистрира Кирил Добрев.

Това значи, ще жителите желаят смяна , уточни още ръководителят на предизборния щаб на левицата. Ниската изборна интензивност засилвала въздействието на купения и корпоративен глас , както предизвести Кирил Добрев.

Един свободно изразен глас убива един платен глас, акцентира той и прикани жителите да излязат и да гласоподават на балотажа . Кирил Добрев благодари на всички дейни български жители, които не са останали по домовете си и са дали своят вот.

Той изрази и дълбока признателност към членовете й симпатизантите на Българска социалистическа партия. Техните старания не са останали напразни, счита социалистът. Софиянци да помислят една седмица и да излязат на балотажа , настоя още той.

По думите му Българска социалистическа партия направила най-скромната, най-пестеливата акция , само че пък била направена със сърце и душа . В тази акция претендентите на столетницата били най-проверяваните, по мнението му.

Затова и на смешка Кирил Добрев поздрави чиновниците на ОД-МВР Видин с баницата , която конфискували там поради подозрения за пазаруване на гласоподаватели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР