БСП с ГЕРБ, а Корнелия Нинова с Бойко Борисов сравни

...
БСП с ГЕРБ, а Корнелия Нинова с Бойко Борисов сравни
Коментари Харесай

Румен Гечев за скандалите в БСП в София: Представяте ли си Борисов да нареди и ГЕРБ да не изпълни?

БСП с ГЕРБ, а Корнелия Нинова с Бойко Борисов съпостави аленият народен представител проф. Румен Гечев. Той разяснява напрежението сред националното управление на Българска социалистическа партия и софийската организация, на която пленумът наложи цялостен отчетно-изборен цикъл, т.е промяна на управленията.

" Представяте ли си господин Борисов да даде разпореждане и те да не изпълнят? Защото там са нареждания, а при Българска социалистическа партия са решения на Националния съвет ", уточни Гечев и напомни, че преди няколко месеца водачът на ГЕРБ смени шефовете на структурите на ГЕРБ в столичните региони. " Никой не сподели гък ", разяснява депутатът.

" Ръководството на софийската организация жестоко наруши устава на Българска социалистическа партия. Градският съвет сподели: " Гледайте си работата, няма да осъществим решението ", добави той. Според него България не може да влезе в еврозоната от 1 януари 2025 година, тъй като не дава отговор на изискванията за инфлация. Целта на държавното управление е страната ни да одобри еврото на 1 януари следващата година. Гечев изясни, че левицата желае България да влезе в еврозоната, само че в околните няколко години няма да бъде подготвена за това.

" Това са политически измамници. Те излъгаха гласоподавателите си ", отговори професорът на въпрос дали в Българска социалистическа партия са се успокоили след днешното чуване на Денков и Тагарев в Народното събрание. Двамата увериха, че български бойци няма да бъдат изпратени на фронта в Украйна, каквито терзания имаше през последните дни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР