БСП подаде документи за регистрация за местните избори. Лидерът на

...
БСП подаде документи за регистрация за местните избори. Лидерът на
Коментари Харесай

БСП подаде документи за регистрация на местните избори

БСП подаде документи за регистрация за локалните избори. Лидерът на партията Корнелия Нинова счита, че вотът за локална власт може да докара до смяна в страната и премахване на модела " Борисов ", който съгласно нея се е вкопал тук-там.

Българска социалистическа партия ще поддържа Ваня Григорова за кмет на София, стана ясно от думите на Нинова:

" За нас локалните избори са опция да стане същинската смяна в България. Защото смяната на върха в парламентарната власт, в законодателната власт не стана. Там смяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт и опцията това да бъде поправено и променено са локалните избори. Ваня Григорова е утвърдена от градската конференция, следва нейното утвърждение на народен съвет, не мисля, че ще има проблем. "

До момента документи за регистрация в Централната изборна комисия (ЦИК) за присъединяване в локалните избори са подали 42 партии и осем обединения. От тях са регистрирани 24 партии и три обединения, за останалите към момента се изчаква инспекция на подписките, както и някои документи, които би трябвало да бъдат показани. Това заяви пред публицисти заместник-председателят и представител на ЦИК Росица Матева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР