БСП никога не е била партия, в която има едно

...
БСП никога не е била партия, в която има едно
Коментари Харесай

В БСП се случва нещо ненормално, твърди Александър Симов

БСП в никакъв случай не е била партия, в която има едно мнение, това е прелестта на Българска социалистическа партия като партия. Нормално е да има разнообразни отзиви. Ненормално е обаче, че от няколко години всички разногласия са изнесени по медиите. Това съобщи Александър Симов от Българска социалистическа партия в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите му това е довело до рухване на резултатите на левицата. Симов сподели още, че конгресът на Българска социалистическа партия ще бъде през февруари, а не както желаят някои членове - още преди Нова година. Тогава ще решаваме разногласията между тях, посочи Симов.

" Проблемите са доста, натрупали са се с годините, ще се допитаме до структурите. Цялото това бързане, непременно, това запотено охкане по телевизионните студиа, дайте да си го кажем - концепцията е да махнем Корнелия Нинова, тъй като, видите ли, тя е главният изверг. Аз не считам по този начин ", посочи той. Според него Българска социалистическа партия от години готви мощен обществен пакет и една партия би трябвало да направи всичко допустимо да осъществя своите хрумвания, другояче се обезсмисля.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР