БСП не подкрепи споразумението между властта и протестиращите енергетици и

...
БСП не подкрепи споразумението между властта и протестиращите енергетици и
Коментари Харесай

Сглобката подписа смъртна присъда на енергетиката ни

БСП не поддържа съглашението сред властта и протестиращите енергетици и миньори. " За нас това съставлява смъртната присъда на българската енергетика. Абсолютен прахуляк е в очите на хората ", съобщи през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на изключителното съвещание на Народно събрание.
В страната царува цялостен безпорядък, зависещ на единствено на това по какъв начин да си разпределят между тях парите по Плана на възстановване и резистентност, разяснява тя.
" Стига с това двуличие, би трябвало да се знае кой аргументи всичко това на България. В основата на целия проблем са ГЕРБ и водача им. Още през 2020 година пред Европейския съвет Борисов пое уговорката за затваряне на въглищните централи ", напомни Нинова.
Спорът не е по какъв начин да се усъвършенства положението на енергетиката и по какъв начин да се помогне на хората, а по какъв начин да си разпределят компаниите, възмути се Нинова. " ПП-ДБ бяха предложили лист с техни компании. Партньорите им от сглобката скочиха: " Ами ние къде сме и къде са нашите обръчи от компании ". Това е казусът да се карат. В момента, в който си наместят ползите, ще се укротят ", уточни Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР