БСП-Казанлък възложи на своите делегати на 49-ия Конгрес да гласуват

...
БСП-Казанлък възложи на своите делегати на 49-ия Конгрес да гласуват
Коментари Харесай

И БСП-Казанлък брани Нинова: Нуждаем се от твърдата ѝ ръка

БСП-Казанлък разпореди на своите делегати на 49-ия Конгрес да гласоподават избор на доверие на водача Корнелия Нинова на съвещанието в неделя, оповестяват от низовата организация на Столетницата.

Днес сходни, изцяло спонтанни изказвания, пристигнаха от още два града, останали правилни на водача на лявата партия - Стара Загора и Пазарджик.

Заявката за преданост към соцлидерката пристигна от ръководителя на казанлъшката организация Румяна Друмева, която даже провежда конференция.

Тя заяви решението на Общинския съвет, с които социалистите показват цялостното си доверие и поддръжка към ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ В навечерието на локалните избори имаме потребност от нейната твърда ръка, а не от хаоса, който се кани да внесе вътрешната съпротива. Настояваме Нинова да отдръпна оставката си, тъй като извади Българска социалистическа партия от летаргията и увеличи престижа на столетницата, оттласна я от дъното и с помощта на това бележим растеж на доверие с над 50 000 гласа ", сочи гласуваната позиция на социалистите.

Те дадоха позитивна оценка за напъните, положени в организационната, политическата и медийната активност в предизборната акция, вследствие на което Българска социалистическа партия в община Казанлък бележи 6% растеж в резултатите по отношение на 2014г.

Друмева благодари на всички членове на СИК от квотата на Българска социалистическа партия, на представителите на „ Българска социалистическа партия за България " и на покровителите, " които се явяват гръбнака и стожерите на законосъобразната активност в изборния развой ", оповестяват социалистите от Казанлък.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР