БСП измисля фалшиви новини, за да атакува управлението. Това каза

...
БСП измисля фалшиви новини, за да атакува управлението. Това каза
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В парламентарната ни група отдавна зрее напрежение



Българска социалистическа партия измисля подправени вести, с цел да нападна ръководството. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила във връзка обвиняванията на опозицията към ръководещите в корупционни схеми във връзка с оградата по българо-турската граница пред Фокус.

Вицепремиерът уточни, че офанзивата на Българска социалистическа партия не съдържа нова обосновка. По думите му след инспекцията на ДАНС са открити само нарушавания, свързани със закъснение по отношение на периодите за осъществяване на дейностите по създаване на оборудването. Валери Симеонов съобщи, че след това данните са предадени на Специализираната прокуратура, а към днешна дата се прави техническа експертиза и без формалното й умозаключение опозиционните обвинявания са безпочвени.

„ Аз запитвам какво ще стане, в случай че се откри, че нарушаванията са извънредно маловажни, както фактически е открила Агенцията за държавна финансова ревизия, и то - свързани единствено със закъснение в периодите. Питам - какво ще стане тогава? Ще излезе ли Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила да се извини? Ще се извини толкоз, колкото се извини Елена Йончева за всичките неистини, които наприказва в така наречен си филм и по-късно в спомагателните си изказвания по медиите. Толкова, колкото тя се извини, толкоз ще се извини и Корнелия, толкоз ще се извини и Българска социалистическа партия “, разяснява вицепремиерът.

Валери Симеонов добави, че мимолетните подмятания от Българска социалистическа партия безпричинно се интерпретират като медийни сензации. Той напомни случай от предходната година, когато в Народното събрание социалистите оповестиха, че е въпрос на часове енергийната система на България да се срине.

Симеонов уточни, че опрощение за подправената вест тогава не е последвало и такова няма да има към държавното управление и в този момент.

На въпрос по какъв начин разяснява офанзивите към него от страна на съпредседателя на обединението Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, Симеонов отговори, че в парламентарната група от дълго време зрее напрежение, само че на Волен Сидеров той дал отговор единствено с един sms с текст: „ Благодаря ти за оценката “.

Валери Симеонов изрази вяра в доста скоро време съдружният съвет да се събере за изясняване на обстановката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР