БСП, ИТН и Възраждане внесоха подписи в деловодството на парламента

...
БСП, ИТН и Възраждане внесоха подписи в деловодството на парламента
Коментари Харесай

БСП, ИТН и „Възраждане” внесоха подписи за вот на недоверие

БСП, Има Такъв Народ и „ Възраждане ” внесоха подписи в деловодството на Народното събрание за избор на съмнение към кабинета „ Денков-Габриел ”. Той е за несправяне на държавното управление в бранш „ Енергетика ”, предаде .

Корнелия Нинова по-рано разгласи, че Българска социалистическа партия се включва към  настояването на „ Възраждане “ и „ ИТН “  (ИТН) за избор на съмнение.

“Включваме се в настояването на  избор на съмнение като съвносители.  Имаме бележки във връзка с претекстовете, считаме, че са непълни, през днешния ден ще ги допълним ”, това съобщи водачът на БСП  Корнелия Нинова.

„ Даваме нашите подписи и след обяд внасяме вота на съмнение за политика и енергетика. Мисля, че има задоволително причини. С дейностите си ръководещото болшинство поставя кръст на българската енергетика. Ще прибавим цялостната картина в енергетиката,  освен съответния мотив и случай с въглищните централи,  решението за даряването на двата реактора (за АЕЦ „ Белене “ – бел. ред.)„, съобщи тя.

Нинова съобщи, че  аргументите са на тяхна страна.

Тя прикани ГЕРБ да поддържат вота, в случай че рецензиите им са откровени. „ Те непрекъснато подлагат на критика решенията на Политическа партия и Демократична България, само че лицемерно за пред света “, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

„ Не виждам да си правят работа. Кажете какви резултати имат –  правосъдната промяна съгласно Борисов вървяла добре.  Какви са резултатите? Висш съдебен съвет си е същият, Инспекторатът към Висш съдебен съвет си е същият.  Няма обвинителни актове или неоправдателни присъди по високите етажи на властта . Съдебната промяна им беше прийом да овладеят правосъдната система. Няма придвижване по  Шенген  и еврозоната, огромните им цели “, уточни още Нинова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР