БСП и тази седмица иска оставката на военния министър Тодор

...
БСП и тази седмица иска оставката на военния министър Тодор
Коментари Харесай

БСП рециклираха въпроса с зенитно-ракетните комплекси С-300

БСП и тази седмица желае оставката на военния министър Тодор Тагарев. В постройката на Партийния дом Атанас Зафиров упрекна министъра, че се пробва да направи следващото национално изменничество. Управляващите имат желание да дарят последната останала надеждна отбрана на небето над София и над нуклеарната централа, а точно зенитно-ракетните комплекси С-300 на Украйна под формата на муниции, посочи аленият народен представител.

Припомняме, че дарението на дефектни муниции бе тематика когато я разяснява и ръководителят на военната комисия. Едновременно с това въпросът дали ще даряваме зенитно-ракетните комплекси С-300 се слага за следващ път от страна на социалисти и министър Тагарев постоянно е отговарял негативно. 
 Тагарев не брои какъв брой пъти му желаят оставката, само че не я дава
Тагарев не брои какъв брой пъти му желаят оставката, само че не я дава

Той би го направил единствено, в случай че загуби доверието на партиите от ръководството

Според Атанас Зафиров през днешния ден първо ще подарим боеприпасите, а след това ще подарим и комплексите. Не са ясни претекстовете за това желание. На депутатите било обяснено, че ще дарим муниции с недостатъци, които украинската страна може да вкара в приложимост. Защо Украйна има този потенциал, а за какво България го няма, недоумява Зафиров. Той е неудовлетворен и че дарението се вкарва като решение на Народното събрание. Наясно ли е министър председателят какво се случва, кой носи политическата отговорност, пита аленият народен представител. България се трансформира в страна, в която не се знае кой взема решенията и кой носи отговорност, по мнението му.

Кога най-сетне министър Тагарев ще си подаде оставката за нещата, които прави, настоя социалистът. Много отговори чакаме, съобщи Зафиров. 

Миналата седмица от, като с днешното искане стават четири седмици подред, в който вършат това по разнообразни мотиви.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР