БСП е поела курс към въоръжена борба, каза заместник-председателят на

...
БСП е поела курс към въоръжена борба, каза заместник-председателят на
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: БСП е поела курс на въоръжена борба

Българска социалистическа партия е поела курс към въоръжена битка, сподели заместник-председателят на Народното събрание Цвета Каряначева пред радио Фокус.

Според депутатката от ГЕРБ от страна на левицата ще се чуват всевъзможни истории и лъжливи внушения. "С тези кавги се убиват експертите във властта ", добави тя.

"Нима роднините на някой нямат право да работят? Нима роднините на Българска социалистическа партия, деятелите нямат прави или не са експерти? Много от тях са останали да работят в кметства на ГЕРБ, в държавните администрации. Ако стартираме да даваме такива образци, къде ще му излезе краят? Изключително просташко става всичко това и откакто имаме опция да приказваме от парламентарната естрада, такива думи стават доста авторитетни и режат. Ще се стигне обаче до това рейтингът на Народното събрание да стане не 1, а минус 5 ", уточни още националната представителка от ГЕРБ.

Цвета Караянчева разяснява още, че мястото на нейния сътрудник Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила е в Народното събрание и няма да поддържа подадената от него оставка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР