БСП достигнаха с манипулацията си до отвратително ниво. Ангел Ангелов

...
БСП достигнаха с манипулацията си до отвратително ниво. Ангел Ангелов
Коментари Харесай

Боил Банов: Ангел Ангелов не ме е заплашвал директно

БСП доближиха с операцията си до непоносимо равнище. Ангел Ангелов непосредствено не ме е заплашвал. Идваха хора и ми споделяха, че той ме е записал и ще ме размаже. В министерството той отговаряше за европейските стратегии. Преди да си тръгне не ме е заплашвал, а се държеше безочливо и непочтително.
Това съобщи министърът на културата Боил Банов в пред бТВ.

Банов съпостави Елена Йончева с Цола Драгойчева, видна активистка на елита на Българска комунистическа партия от предишното. Той призна, че е приемайки поста на министър, е очаквал по него да се хвърля нечистотия и е предизвестил фамилията си за това. Всеки един министър си върви с оставката в джоба “, сподели Банов.

" Не съм помияр, макар че за мен излезе какво ли не. Във всеки един миг, в който бъда застрашен непосредствено, ще подам сигнал. Аз не съм човек, който елементарно се плаши. Той го направи през трети лица ", добави той.

Министърът удостовери, че гласът от записа, изнесен от Българска социалистическа партия по абсурда „ Ало, Банов съм” е неговият, само че той е манипулиран. „ Правени са неведнъж записи – той е фалшифициран, нагласен, рязан, съчетаван с други диалози, с цел да се получи нещо, с което мога да бъда рекетиран. Категорично настоявам, че е манипулиран и че съм вкаран в капан”, сподели Банов.

Вкаран съм в капан от дребна проведена незаконна група. Това ще го потвърди инспекцията на прокуратурата. Защитавал съм държавния интерес през цялата си работа ", сподели Банов.

" Българска социалистическа партия доближиха с операцията си до непоносимо равнище. Ангел Ангелов е индивидът зад кадър. Той е тайният човек на Елена Йончева. Целта е в обществото да се насади чувството, че има един първокласен човек, който записва и един, който ще свидетелства. Това е гнусно и подвеждащо. Същият очевидец споделя тези и си ги пази. Това е един безсрамник. В момента Йончева заблуждава цялото общество, в това число и органите на реда. Ще ревизира дали това не е наказуемо ", съобщи Боил Банов.

" Фирмата-изпълнител на ремонта на Ларгото е определена по времето на Орешарски. И ние бяхме обезпокоени, само че планът е първокласен и стана едно украшение на София “, призна министърът на културата.

" Министерството на културата може да си търси 700-те хиляди когато и да е в границите на една година. Не съм се занимава директно със градежа на Ларгото, защото не запознат съм това. Моите задължения бяха по посока на това дали има плътност на служащи и дали са свършили съответна работа ", съобщи още министърът на културата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР