БСП благодари на правителството за мерките, ненапрaвени 20 г. Борислав

...
БСП благодари на правителството за мерките, ненапрaвени 20 г. Борислав
Коментари Харесай

Резултат от кризисните мерки: БСП и ДБ доволни, ИТН се чудят за някои

БСП благодари на държавното управление за ограниченията, " ненапрaвени 20 година " Борислав Гуцанов разяснява и изброи в Народното събрание постигнатото за пенсиите, Данък добавена стойност и др. Още идната седмица ще влезе със Закон за свръхпечалбите от енергийния бранш.

" Разчетите са направени, завърши съдружната среща и с актуализацията на бюджета всички ограничения ще са факт. Подкрепяме за горивата. По 50 лева на дете е голяма помощ ", уточни още той.

" Направено е най-хубавото в тази сложна обстановка ", заключи Гуцанов. Георги Свиленски изясни, че предлагането за необлагаем най-малко не се приема, защото цената на мярката е огромна.

Мартин Димитров от " Демократична България " също разяснява ограниченията на кабинета и съдружните диалози. " Нещата, на които държахме, са признати ", сподели той. Прагът 100 000 лева за регистрация по Данък добавена стойност, желае се дерогация от Европейска комисия, това ще е голяма помощ за най-малките компании в България, намаляването на законовата рента за заплащания е значима за всички длъжници и ще има намалее 2.5 пъти за всички жители. По предложение на Демократична България деференцираното Данък добавена стойност за парно и газ ще важи една година, за което те са убедили сътрудниците. Постиганата е договорка за отстъпката за гориво 25 ст. да е за най-евтините горива, полемиката е стигнала до извода да е еднократен лимитът за 50 литра ", сподели той. От думите му стана ясно, че ще се доизяснява в диалози дали да е на всяко зареждане 50 литра и ще е нужно да се демонстрира талонът на автомобила.

" Мерките ще оказват помощ хората да покрият по-високите цени, Демократична България държи бюджетният недостиг да не се усилва над контрактуваното, което е гаранция за неувеличаване на инфлацията ", сподели Димитров. За 0% Данък добавена стойност за хляба десните се притесняват и желаят отговор от кабинета - да я комбинират с диалози с организациите за да се понижи цената на крайния производител.

Любомир Каримански от " ИТН " разяснява, че " не е имало задоволително данни за въздействието им върху обособените групи ". Така спуснати по какъв начин ще работят, зачуди се той. Има Такъв Народ обаче е склонен с огромна част от ограниченията, ПГ счита, че ще работят, посочи Каримански. Към някои от тях обаче той има запаси, а като образец, че не е ясно за тютюневите произведения по какъв начин ще се таксуват с по-висок данък. " Не видяхме изчисленията на Национален осигурителен институт и за обществените ограничения ", уточни още Каримански.

Костадин Костадинов от " Възраждане " бе безапелационен, че кабинетът не е чул техните предизвестия, а с цените на газа решението е не да се дават пари, а да не се вземат.

Мерките с ДДС-то на самун и данък било " на места ". Костадинов изиска вместо това да се предоговорят проблемите с енергийната система. " Европейска комисия споделила, че не е проблем да се заплаща по метода, по който желае " Газпром ". Да се възстановят връзките с " Газпром ", с цел да не се заплати всичко от нас, тъй като Петков и Василев решили да се борят с Владимир Путин ", изиска Костадинов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР