Брюксел, както и някои американски чиновници от администрацията на Байдън,

...
Брюксел, както и някои американски чиновници от администрацията на Байдън,
Коментари Харесай

Каракачанов: Не може Северна Македония, която не спазва договора с България, да бъде протежирана за преговори с ЕС

Брюксел, както и някои американски служители от администрацията на Байдън, изобщо не преглеждат причини. Те си фиксират избрана теза и се пробват да я прокарат под една или друга форма. Така ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация разяснява в " Още от деня " по Българска национална телевизия. Той акцентира, че не може Република Северна Македония, която не съблюдава контракта с България, да бъде протежирана да стартира договаряния с Европейския съюз.

По думите му, в случай че това бъде позволено, на Балканите няма да има по-голяма сигурност и това е видно от нападателната антибългарска политика на Скопие към нашата страна. " Няма никаква изгода Европейският съюз да бъде разширяван с една страна, която вътре в Европейския съюз ще основава проблеми против друга европейска страна, каквато е България ", уточни Каракачанов. Той не се съгласи с изявлението на президента Радев, че през май България е заварена неразбрана и изолирана в Европейския съюз.
 Красимир Каракачанов: Докато сме разединени и се ненавиждаме, нищо положително не ни чака Красимир Каракачанов: Докато сме разединени и се ненавиждаме, нищо положително не ни чака
Септември е месец на две велики дати – датите на Съединението и на Независимостта. Това написа в профила си във Фейсбук водачът...

Каракачанов напомни всички стъпки, направени от страната ни досега и повтори, че постоянно на всички интернационалните срещи са обяснени проблемите в връзките ни със Северна Македония. Великите сили постоянно си вършат своите сметки. Грешката на по-малките страни е, когато танцуват по тяхната гайда, означи той и добави, че България има свои ползи, които би трябвало да пази.

Каракачанов разяснява идните избори, като изясни, че идеите, които Вътрешна македонска революционна организация пази ще бъдат показани от двойка тясно обвързвана с Вътрешна македонска революционна организация, по тази причина и са се спрели на кандидатпрезидентската двойка доцент Милен Михов и Мария Цветкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР