Бруталното убийство на 14-годишно момиче в Скопие разтърси Република Северна

...
Бруталното убийство на 14-годишно момиче в Скопие разтърси Република Северна
Коментари Харесай

Македонски журналист: Заподозреният за смъртта на 14-годишно момиче в РСМ извършил и друго убийство

Бруталното ликвидиране на 14-годишно момиче в Скопие раздруса Република Северна Македония. Тялото на детето беше намерено с вързани ръце и крайници в чувал. То било похитено преди повече от седмица. Първоначалната информация по случая бе, че то е било отвлечено, когато излязло от у дома, с цел да отиде на учебно заведение, а бащата е дал информация на похитителите. задачата на отвличането била изнудване за пари от майката, с която бащата бил разведен.

Разследващите в РСМ настояват, че похитителите са изпаднали в суматоха и са решили да убият момичето, тъй като за случая бързо се разчуло и почнало издирването. Детето е било убито, а тялото му заровено. От Скопие настояват, че килърът избягал, като минал през Сърбия и съумял да влезе в България. Българските управляващи показаха, че нямат информация сходно лице да се укрива у нас.

„ Всички сме потресени от случилото се. От тази покруса. Говори се, че килърът е минал границата от Македония към Сърбия. Бил е в Белград с негов другар юрист. След това по непотвърдена информация е отишъл в България. Министерство на външните работи в София сподели, че няма такова лице на територията на страната ”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” македонският публицист Владимир Перев.

По думите му търсеният Люпчо Палевски-Палчо бил причинител на две убийства в границите на няколко дни. „ Той не е умъртвил единствено момичето. Два дни преди този момент той лишил живота на собствен прочут, с цел да открадне автомобила,с който е направил отвличането на детето. Убитият е мъж от Велес, който дължал 500 евро на Палевски ”, изясни журналиста.

Палевски бил прочут с престъпното си минало в РСМ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР