Брутално убийство шокира Апенините. Бивш футболист от третото ниво на

...
Брутално убийство шокира Апенините. Бивш футболист от третото ниво на
Коментари Харесай

Брутално убийство шокира Италия

Брутално ликвидиране шокира Апенините. Бивш футболист от третото равнище на италианския футбол е бил погубен по нечовечен метод, а убийците са желали да разложат тялото му в киселина. Андреа Ла Роса изчезна безследно в средата на предишния месец. Карабинерите откриха похитителите и разкриха детайлности за случая. Приятел на футболиста е решил да го убие поради паричен заем, а майка му е била съизвършител в пъкления проект.

35-годишният Рафаеле Руло и 59-годишната му майка Антониета Бианканиело са задържани. Повдигнати са им обвинявания в преднамерено ликвидиране, разкриха източници, близки до следствието. Рафаеле Руло е взел заем от футболиста в размер на €38 000, само че не е имал опция да го върне. Поради тази причина е решил да убие Андреа Ла Роса.

Двамата се срещнали в мазето на Руло, където той му прерязал гърлото. Майка му е била съизвършител в убийството. Двамата са купили бутилки с киселина, с цел да разложат тялото на жертвата и да прикрият следите. Този проект обаче не е съумял, тъй като не са имали задоволително киселина.

Бианканиело е излязла да закупи още, само че е била спряна от служители на реда. По-късно е осъществена инспекция в дома на убийците. На компютъра на Рафаеле Руло, който е работил като IT експерт, са открити доказателства за виновността му. Той е търсил в интернет информация за друго брутално ликвидиране, осъществено през 1996 година.

Тогава мафиотският необут Джовани Бруска убива 14-годишния наследник на осведомител. Методът му е същият – разложение на тялото с киселина. Рафаеле Руло и майка му са възнамерявали да нарежат тялото на жертвата на няколко елементи, след което да употребяват киселината. В дома им са открити трион, както и 24 бутилки с киселина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР