Брутално меле е станало по време на участието на известни

...
Брутално меле е станало по време на участието на известни
Коментари Харесай

Брутално меле! Пребиха известни музиканти

Брутално меле е станало по време на присъединяване на известни музиканти в дискотека в Благоевград на 18 юни. В разгара на купона напрежението ескалирало и настанало същинско полесражение.

Причината било държанието на звездите. След като обърнали няколко чашки, те почнали да се подиграват с почитателите си - нещо типично за техните участия. Буйната македонска кръв на феновете обаче не издържала и отвърнала остро. Група запалянковци скочили на пердах на известните музиканти и едвам идването на полицията усмирила побеснелите младежи.

Музикантите са от групата Министерство на външната търговия, които сега са измежду най-актуалните реализатори. Те станаха известни с това, че пеят с маски и не разкриват самоличността си. Една от версиите е, че измежду обгърнатите в тайнственост музиканти има наследник на мултимилионер, който е срещу изявите му като хулигански реализатор.

Оплаквания за неприятно държание отстрана на двете момчета има от много заведения. Напрежението при тях постоянно ескалирало и започвали да чупят интериора, да хвърлят чаши и бутилки по хората в заведенията. Точно това се случило и в Благоевград, където почнали да пръскат публиката с вода. Една момчешка компания учтиво им направила забележка, че не им е прелестно, само че насреща нямало схващане.

Кулминацията настъпила, когтао десетина момчета скочили на пердах на отворените реализатори. Охраната не могла да се оправи с вилнеещите пристрастености и се наложила намесата на униформените, които бързо затворили клуба. Музикантите от Министерство на външната търговия били потрошени, а очевидци издават, че имало и следи от кръв. " Нека им е за урок и да знаят, че би трябвало д аимат почитание към своята аудитория. Тези хора в клуба са пристигнали поради тях, а не да получават насмешки ", коментирали очевидци. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР