Брутално изнасиленият с дървен кол от младежи пастир от врачанското

...
Брутално изнасиленият с дървен кол от младежи пастир от врачанското
Коментари Харесай

Правосъдие! Плащат 100 бона обезщетение на изнасиления с дървен кол пастир от Косталево

Брутално изнасиленият с дървен прът от младежи овчар от врачанското село Косталево би трябвало да получи обезщетение от 100 000 лв., научи BulNews.bg. Решението е на арбитър Мирослав Досов от Окръжния съд във Враца, където се гледа делото преди дни. Магистратите почетоха отчасти искът на насиления Николай Николов за сумата от 150 000 лв.. Сумата ще би трябвало да се заплати от двамата пълнолентни причинители, както и от родителите на ненавършилия пълноправие трети участник в закононарушението.
Припомняме, че 56-годишният овчар стана жертва на скучаещи учченици през април 2016 година. Тогава тинейджърите първо го напили и надрусали, след това го смлели от пердах и най-после го изнасилили с дървен прът. До през днешния ден Николов е с трайни увреждания на дебелото черво и пикочния мехур.
След съглашение с прокуратурата в края на 2016 година изнасилвачите Теодор Иванов на 17 години и 20-годишният Христо Христов получиха условни присъди от 12 месеца отнемане от независимост. Сега те ще би трябвало да заплатят и обезщетение на пастира за страданията, през които е минал след гнусната им подигравка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР