Брутална и безпардонна лъжа е твърдението на Асен Василев, че

...
Брутална и безпардонна лъжа е твърдението на Асен Василев, че
Коментари Харесай

Йотова: В момента мутрите са извън властта

Брутална и безпардонна неистина е изказванието на Асен Василев, че Румен Радев и Бойко Борисов се срещат . Тази позиция изрази пред Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова.

Нямало съгласуваност сред президентът и ГЕРБ. Да приказваме с обстоятелства, с цел да не приличаме на Асен Василев, прикани Йотова. Всеки е добре пристигнал, когато желае да работи за страната, счита тя. Вицепрезидентът акцентира,че е подготвена да дебатира с ГЕРБ за политическия инженеринг. Никога тя и Радев не са стигматизирали една или друга партия, съгласно нея.
 Хармоничен дует Борисов и Радев, въпреки и Асен Василев да не им свети
Хармоничен дует Борисов и Радев, въпреки и Асен Василев да не им свети

Политическа партия няма да поддържа кабинет с присъединяване на ГЕРБ

Промяната не се случи, посочи тя. В момента мутрите са отвън ръководството , по думите й. Дали ще се върнат във властта зависело от вота в пленарна зала. Според вицепрезидента пациентите на проф. Габровски доста щели да страдат за него, в случай че той стане министър председател . ГЕРБ се пробвали да предложат най-широката формула за ръководство и съставът на кабинета Габровски щял да покаже до каква степен партията на Бойко Борисов е излязла от изолираност.

Според Илияна Йотова сряда ще е забавен ден. Тогава щяло да се види дали ще има падащ кворум, дали ще има хора с вирус, дали ще има забавни парламентарни решения. Йотова не изключва изненади.
 Стефан Янев няма да взе участие в игри с кворума при гласоподаване на кабинета
Стефан Янев няма да взе участие в игри с кворума при гласоподаване на кабинета " Габровски "

Не е значимо кой е в изпълнителната власт, а да има такава съгласно Янев

Отказът за Шенген, съгласно нея, не е поради политическата рецесия . Това е неправилно и нездравословно за страната разбиране, съобщи вицепрезидентът. За нея отговорни са политическият нихилизъм и комплексите. Ситуацията с границата е измислена, по думите на вицепрезидента. Явор Божанков не е огромна загуба за ПГ на Българска социалистическа партия, по мнението на Илияна Йотова.
 Божанков: Българска социалистическа партия не е еднопосочна улица, разводът ни е финален
Божанков: Българска социалистическа партия не е еднопосочна улица, разводът ни е финален

Няма желание да напуща Народното събрание, както го призоваха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР